Laden Evenementen
Fêste
Lânboumuseum

Ljouwert

2 mrt 2024 - 19:30
  • Dit evenement is voorbij.

Jan Arendz en Marijke Geertsma spelen samen met gitarist Eddie Mulder vanaf 18 oktober de nieuwe voorstelling Fêste Grûn, geschreven door Tjeerd Bischoff.

De voorstelling gaat over Renate, een journaliste die in een stad woont en door een ongeluk met de auto in contact komt met Rein, een plattelandsboer. Ze raken in gesprek en het blijkt dat ze het goed kunnen vinden samen. Weduwnaar Rein worstelt met de stikstofproblematiek en met de bedrijfsopvolging. De getrouwde Renate worstelt met veranderingen in haar werk en haar thuissituatie.

Renate en Rein hebben verschillende achtergronden maar zijn benieuwd naar elkaar en verliezen zichzelf in de blik van de ander. Daardoor krijgen ze een andere kijk op hun eigen leven.

Fêste Grûn is een hartstochtelijk verhaal over liefde en verandering.’

Bij deze voorstelling is een rondleiding inbegrepen in het Landbouwmuseum van vanaf 19:30 uur. Om 20:30 uur begint dan de voorstelling Fêste Grûn die tot ongeveer 22:00 duurt

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Fêste grûn

Datum:
02 maart 2024
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Lânboumuseum
Felling 6
Ljouwert, 8912 CG
+ Google Maps

Overige informatie

Kaartverkoop telefoonnummer
06-44282677
© Copyright JM Teaterwurk 2024